Öğretmenler Günü İçin Kaya Tuzu Lambası Hediye Önerileri

Öğretmenler Günü İçin Kaya Tuzu Lambası Hediye Önerileri

Öğretmenler Günü İçin Kaya Tuzu Lambası Hediye Önerileri

24 Kasım Öğretmenler Günü yaklaşırken öğrenciler bizim bugünlere gelmemizde büyük bir payı olan öğretmenlerimize böyle değerli zamanlarda hediyeler almak isteriz. Öğretmenler Günü için tuz lambası önerilerine geçmeden önce bu anlamlı gün ile ilgili kısa paylaşımlar yapmanın faydalı olacağı kanaatindeyiz.

Öğretmenler Günü Tarihi

Ülkemizde 24 Kasım tarihinde kutlanan öğretmenler günü dünyada UNESCO tarafından önerilen tarih 5 Ekim tarihinde kutlanmaktadır. Bizde ki tarih farklılığın sebebi Mustafa Kemal Atatürk’ün Millet Mektepleri’nin genel başkanlığını ve Başöğretmenliği’ni üstlendiği gün 24 Kasım 1981 olduğu için bugün Öğretmenler Günü olarak ilan edilmiştir ve kutlanmaya başlanmıştır. Öğretmenler Günü bizlerin öğretmenlerimizi mutlu etmek için hediye arayışına girdiğimiz anlamlı günler arasında yer almaktadır. Ancak söyleyeceğimiz güzel bir söz alacağımız hediyelerden çok daha büyük bir anlam ifade edebilmektedir.

Öğretmenler Günü İçin Kaya Tuzu Lambası Önerileri

Kalp Tuz Lambası

Kişiye özel baskılar yapılabilen kalp tuz lambaları üzerine ‘’canım öğretmenim’’ , ‘’öğretmenim canım benim’’ gibi sözler oldukça yakışacaktır. Bu tarz güzel sözler kısa olduğu için etrafına koyacağımız gül ya da çiçekler hiçte fena durmayacaktır.

Lale tuz lambası

Lale, en anlamlı çiçek türleri arasında yer almaktadır. Alışılmış hediyeler yerine Lale kaya tuzu lambası gibi hem üzerine tebrik mesajları basabileceğimiz hem de fayda sağlayan ürünler öğretmenler günü için gayet yerinde bir hediye olacaktır.

Yüzey Baskılı/İşlemeli Modeller

Yüzey baskılı modeller kaya tuzunun biçimiyle değil üzerinde yer alan baskıyla ön plana çıkan en sade ürünlerimiz arasında yer almaktadır. Yüzey işlemeli modeller daha çok üzerinde ki baskı ya da şekille ön plana çıkan ürün grupları arasında yer almaktadır.

Yukarıda ki tavsiyelerimiz yanında abajur tuz lamba, küre tuz lamba ya da vazo kaya tuzu lambası gibi modeller de önerebileceğimiz hediye seçenekleri arasında yer almaktadır. Bununla birlikte uzun tuz lamba türleri arasında yer alan sütun tuz lamba ya da gaz lambası tercih edilebilecek ürünler arasında yer almaktadır. Öte yandan kaya tuzu lambalarının üzerine yapılacak baskıların kişiselleştirilebilir olması ‘’ acaba başka biri benim tercih ettiğim hediyeden mi almıştır?’’ gibi soruları da ortadan kaldırmaktadır. Vereceğimiz hediye tuz lambası da olsa başka seçenekler de olsa da bizimle aynı duyguları paylaşabilen, bazen bizimle arkadaş olan bazen de ailemizin bir parçası olan öğretmenlerimizin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz.

Çankırı Tuz Lamba Markası ve ekibi olarak tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü tebrik ederiz.

Bir önceki blog yazımız olan 24 saat Çankırı kaya tuzu ve türevleri kullanımı başlıklı yazıda Çankırı tuzu kullanımı, tuz lambası kullanımı, tuz sabunu kullanımı, sole kullanımı, diş tuzu kullanımı, banyo tuzu kullanımı, ayak tuzu kullanımı konularından bahsedilmiştir.

Yayınlanan 2017-04-19 TUZ LAMBA 1 3674

1 Yorum

  • Salih ÇİLOĞLU

    Salih ÇİLOĞLU 2017-09-16 Yanıt

    Birazdaha öğretmenlere özel ürünleri arttırabilirsiniz müthiş iyi olur. Bu arada öğretmenlere tuz lambaları alımında indirim yapabilirsiniz.

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu